View Single Post
Vechi 21.09.2013, 11:17:10
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Ioan&Decebal:meritul apartine tuturor oamenilor din cartier care,desi mai greu la inceput,finalmente au actionat.As dori sa le spun celor care iubesc maidanezii ca nici macar unul nu a fost ucis sau brutalizat,au fost prinsi foarte calm si eficient.Mai mult decat atat o doamna care pana acum ii iubea doar de la distanta,aruncandu-le resturi si crezand ca sunt fericiti asa,a trecut la o dragoste adevarata si a decis sa-i dea o sansa reala unuia dintre ei adoptandu-l si luandu-l la dansa acasa.Cele cateva doamne care la inceput s-au impotrivit au inteles si dansele finalmente si au mutat casutele de pe langa blocuri la diverse locatii unde au fost dusi cainii de catre hingheri,adaposturi sau locuri amenajate in acest sens.De dimineata,cand am iesit sa cumpar paine,am vazut ceva frumos:doamna il plimba cu o lesa frumoasa si cainele era spalat iar pe o straduta la noi,unde seara inainte era o haita si nu puteai intra,acum doua tinere plimbau de manuta o fetita care abia invata sa mearga.Totul este bine cand se termina cu bine,fie si aceasta picatura intr-un ocean de probleme :)

Decebal,ca sa incerc cumva sa-ti aduc o veste buna,majoritatea zdrobitoare a celor care au participat sunt ortodocsi,mai blanzi intradevar de felul lor :) dar de data asta au facut ceva concret si benefic pt toata lumea.Eu inteleg critica ta ca o durere a unui om care chiar isi iubeste credinta si care intelege sa spuna cum vede el situatia,poate mai aprins dar in aceste situatii trebuie sa te intrebi:dincolo de modul de prezentare are dreptate sau nu? Aceasta este intrebarea,ca sa ma exprim hamletian.Exista insa si clipe de incurajare si eu cred mult atat in puterea exemplului cat si intr-o veche vorba de la noi ,,lumea sa spuna ce are de spus si noi sa facem ce trebuie facut".Romanii pot multe lucruri bune,trebuie doar sa se trezeasca putin :)

O zi frumoasa tuturor!
Reply With Quote