21.09.2013, 13:03:03
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste, dar incep incet, incet sa cred,ca problema cainilor maidanezi e deja una de securitate nationala !!!
Nu stiu ,daca nu cumva, unele puteri europene (care desigur, aplica eutanasierea pe banda rulanta la ei acasa !) nu doresc,in mod secret,mentinera cainilor pe strazi, ca factor suplimentar de stresare a populatiei si asa saracite si apasate de viata de zi cu zi !
Poate maidanezii sunt un element care intra si ei in calcul,acolo in cancelariile serviciilor secrete ale marilor puteri, in vederea subminarii societatii romanestri, si a dezbinarii ei !!!
O trara slabita de lupte interne si neunita social, poate usor cadea prada dezmembrarii !!!
Voi credeti ca Rosia Montana nu o vor si altii ??? Chiar credeti ca e batuta in cuie pe veci, in Romania ???
In istorie ,NIMIC, nu e batut in cuie pt vecie !!!
Eu zic ca e o ipoteza de luat in vedere !!!
Razboiul tacut,sau din umbra, exista si va exista cat ai lumea !!!
|
-daca e vorba de a face rau romanilor si Romaniei problema maidanezilor este pe ultimul loc
-care sunt problemele reale: SATANISMUL SUB ORICE FORMA (MAGIE,VRAJITORIE,SECTE SATANICE,NEW AGE,ECUMENISM,MASONERIE,COMUNISM,SCOATEREA SUFLETULUI DIN OAMENI SI CONTROLUL CORPULUI FIZIC SI AL MEMORIEI LOR manipulare,control psihic..),distrugerea economiei,.. astea sunt probleme reale si foarte grave
-PROBLEMA CEA MAI GRAVA ESTE CA SUNT ROMANI SATANISTI (CHIAR "ORTODOCSI" SAU CARE MERG LA BISERICA-unii) CARE ISI FAC LOR RAU SI ALTORA .
- PROBLEMA CEA MAI GRAVA ESTE RAZBOIUL PSIHOLOGIC SI SUFLETESC SI CU OCULTA DAR SUNT ROMANI SATANISTI CARE FAC RAU ALTOR ROMANI ASTA E PROBLEMA! CINE II OBLIGA SA FIE SATANISTI SAU CHIAR CRIMINALI (NU DE TRUP CI DE SUFLET) ? NIMENI.ASA VOR EI,NU-I OBLIGA NICI MASONERIA ,NICI ALTCINEVA,DOAR CA LE-A LUAT DRACUL MINTILE SI SUFLETUL SI AU DEVENIT SATANISTI ,CA ALTA EXPLICATIE NU AM.
Last edited by antiecumenism; 21.09.2013 at 13:11:19.
|