Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 17.12.2007, 15:38:33
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Ca sa stii si tu,biserica e deja amestecata cu politica,mai grav cu masoneria.Biserica nu trebuie separata de stat,dar trebuie ca statul sa fie subordonat bisericii,nu invers cum e la noi.Asta s-a vazut si in decorarea patriarhului de presedinte antefactum,deoarece abia fusese ales.Nu stiu tie daca ti-a ramas ceva in cap,dar de ortodoxia noastra se va alege praful si pulberea cu acest ecumenism.Acum ati fost avertizati,cand veti tipa va fi prea tarziu...
Habar n-ai ce vorbesti! Numeste-mi o tara (crestina) unde statule este subordonat Bisericii.

Faptul ca un patriarh ortodox este medaliat de presedintele tarii nu poate decat sa fie un motiv de bucurie. Si daca "premierea" este in sens invers este motiv de bucurie.
Te deranjeaza ca presedintele tarii recunoste meritele unui patriarh oerodox. Eu cred ca este foarte bine ce s-a intamplat!

Se pare ca ai lipsit la lectiile despre "Simfonia puterilor" (Justinian, imparatul bizantin).

Oricum, in postul anterior am pus niste intrebari la care nu ai raspuns....

Cat despre ce mi-a ramas in cap....cred ca suficient cat sa nu cred ca de Ortodoxie nu se va alege praful.
Reply With Quote