View Single Post
Vechi 21.09.2013, 21:58:56
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Am găsit că ar consuma ocazional marijuana și că are o afinitate pentru alcool (exprimare cam vagă, se poate înțelege orice).

Ei bine, dragă soră, te rog să... reformulezi!...:)
Categoric nu avem de-a face cu un "bețiv" și un "drogat". (Pesemne nu știi prea bine ce înseamnă cu adevărat un om indicat de etichetele astea...)

Iar te-am prins cu detalii de ...diagnostic diferențial...:)
(Nu mai dramatiza și tu, că e prea puțin cât știm.)

P.S. Cât privește recomandarea duhovnicului, nu mai zic nimic. Mi-am exprimat oarecare mirare dar chiar că nu e treaba mea. Relația duhovnicească, la fel ca relația psihoterapeutică, nu se comentează de pe margine. E o eroare colosală, întrucât aceste relații au sens și funcționează doar în sistemul lor viu, interpersonal; semnificațiile lor sunt cu totul diferite de orice semnificare din afară.
Din păcate, asupra acestei chestiuni am sesizat că nu ne oprim mai deloc. Dar e o problemă de mare finețe și m-aș bucura să cugeți insistent, o oarecare perioadă de timp (lunguță) asupra chestiunii.

E ca și cum am vrea să trăim intimitatea unui poem făcînd critică literară... Să fim serioși, ne învârtim ca fluturele pe lângă becul care-l fascinează...:)
Reply With Quote