View Single Post
Vechi 22.09.2013, 14:58:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
In primul rand Alin nu cred ca poti contesta faptul ca o alimentatie echilibrata , sanatoasa si naturala este cheia unei bune imunitati, a unei vieti mai sanatoase. Nu discutam aici metode de a avea o alimentatie sanatoasa pentru ca domeniul este prea mare sa fie discutat aici intr-o singura fraza.
Fara suparare, ai picat si tu in discutie ca musca in lapte si dai din aripioare sa iesi la aer.

Pai femeie draga, in primul rand, in afirmatia de mai sus "cheia" e un cuvant prost, eu cred ca cel mai important factor este cel genetic si pe urma vine stilul de viata.
In al doilea rand, nimeni n-a contestat o alimentatie sanatoasa (nici nu a fost macar definita ca sa poate fi contestata sau nu), ci ideea repet, dementa, ca alimentatia si tot felul de suplimente pot constituti o alternativa la vaccinarea pentru boli infectioase cu consecinte grave.

Citat:
Doi, nu poti spune tu ca nu esti nici un fel de autoritate, ca doamna doctor mai sus amintita nu este competenta.
Sigur ca are competente si anume acelea de traducator.

De a traduce prostii din alte limbi, prostii de cele mai multe ori debitate de sarlatani numiti in limbajul pseudomedical modern, "homeopati", in limba noastra romana.

Deci competente, are.

Citat:
Deocamdata este apreciata in lumea ortodoxa, cartea ei este promovata de multe publicatii ortodoxe inclusiv revista Familia ortodoxa, precum si site-uri ortodoxe. Si nu este singura voce din domeniul medical care afirma cat sunt de periculoase vaccinurile.
"Lumea ortodoxa" e o sintagma proasta in contextul asta.
Deci "multe publicatii ortodoxe" este una: "Familia Ortdodoxa" care mai e nou si standard de discernamant ortodox in privinta tuturor chestiunile publicate? Eu ma indoiesc, ca au mai publicat si alte informatii si nu doar de natura medicala care dovedesc un discernamant indoielnic.

"Site -uri ortodoxe"? Iarasi un calificativ dubios care si-l aroga multi, unii destul de smintiti chiar, ex.: saccsiv, apologeticum, etc.

Citat:
Am sa iti dau exemplu acum pe mama mea in varsta de 73 ani care la 12 ani a facut hepatita B, luata de la scoala, nu a fost vaccinata pentru ca atunci nu se facea acest vaccin. A stat in casa atunci 2 saptamani si a facut injectii dar s-a refacut complet, fara urmari, si iata acum are 73 ani si multumim lui Dumnezeu ca o duce bine cu sanatatea
Deci logica se vrea..care? Daca bunica mea s-a infectat la 12 ani de hepatita B si a scapat cu viata, inseamna ca asta e o regula?
Daca asta ai vrut sa spui, atunci e o prostie mare cat tine.

Citat:
Hepatitis B virus infection may be either acute (self-limiting) or chronic (long-standing). Persons with self-limiting infection clear the infection spontaneously within weeks to months.
Children are less likely than adults to clear the infection. More than 95% of people who become infected as adults or older children will stage a full recovery and develop protective immunity to the virus. However, this drops to 30% for younger children, and only 5% of newborns that acquire the infection from their mother at birth will clear the infection.[67] This population has a 40% lifetime risk of death from cirrhosis or hepatocellular carcinoma.[64] Of those infected between the age of one to six, 70% will clear the infection.[68]
Hepatitis D (HDV) can occur only with a concomitant hepatitis B infection, because HDV uses the HBV surface antigen to form a capsid.[69] Co-infection with hepatitis D increases the risk of liver cirrhosis and liver cancer.[70] Polyarteritis nodosa is more common in people with hepatitis B infection.
Acum mai gandeste-te daca e un risc care merita asumat pe baza unor speculatii paranoide despre vaccinul corespunzator.

Citat:
exemplul tau cu omul cu sanatatea beton consider ca este superficial a discuta, caci nu stii tu inauntrul lui , in ce stare se afla fiecare organ al sau. Toate frumoase pana intr-o zi cand brusc, se vor mira toti cum poate un om asa de vasnic si sanatos sa cada atat de rau bolnav.
E bun ca ai priceput, acum fa un efort si translateaza ideea in contextul discutiei.