View Single Post
Vechi 23.09.2013, 18:36:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lady Brightside Vezi mesajul
Nu stiu ce sa zic, Aline, dar atitudinea pur si simplu mi se pare de... nedescris. Mie nici prin cap nu mi-ar fi dat asa ceva, apoi daca ar mai fi si real? Dar uneori e de inteles, daca nimeni nu a facut nimic, oamenii si-au facut "dreptate" singuri.

Ca mama, daca ar fi si aici situatia cum e acolo, as face orice sa-mi apar copiii.
Mai ai ceva de munca, pentru a dezvolta latura discernamantului.

Trebuie sa faci diferenta intre un om rational, practic si niste dementi.

Omul practic rezolva problema practic, fara scandal, fara poze pe facebook. Doar se stie ca maidanezii maninca ce apuca, unele chestii sunt poate vechi, stricate, dau indigestie in mod special la aia agresivi..
E drept, ca datorita mai multor factori indepedenti de vointa lui, problema s-ar putea sa nu aiba un sfarsit rapid si fara dureri, dar e o consecinta involutara si chiar simte un disconfort vizavi de acest aspect, dar fiind o necesitate justificata moral..

Dementul pe de alta parte simte nevoia sa impinga gestul la extrema sadismului, are nevoie de teribilism, recunostere, gaseste satisfactie in ceea ce face, mai mult este ineficient, ca o data satisfacuta o nevoie sadica, particulara, problema in mare ramane, pentru ca are nevoie de altceva, nou..