Tot ma minunez ce tot scrieti de 3 saptamani si cum ii urati si blamati cu inversunare deosebit de" crestina"pe altii care nu sunt ca voi!
Nu mai zic de etichetele pe care le puneti vizavi de oameni pe care nu I-ati cunoscut niciodata sau nu au fost in raza lor de existenta,ca martori,vecini sau prieteni.
Cum sunteti toti autostiutori ca ala care iubeste un animal,este impotriva oamenilor si uraste copiii(de parca poate exista aceasta aberatie la scara larga?)
Discutiile cu unii dintre voi m-au smintit foarte tare,atat de tare incat mi-am dorit sa parasesc aceasta religie din care faceti si voi parte(Doamne Fereste!)dar mi-am revenit destul de repede din ratacirea asta,pt ca nu religia este rea in sine,ci ...(ati inteles voi).
Spun "ramas bun"numai fratilor si surorilor care au fost blanzi/blande si smeriti/smerite,cu care m-am duelat cu folosit sau ne-am smerit impreuna in vreun dialog scapat de sub control.
Si tuturor prietenilor mei din lista,imi pare rau dar nu mai pot,nu mai suport sa stau printre oameni care permanent emana ganduri si judecati de ura,de diferente,oameni care exploateaza extremele si care pun etichete unor oameni necunoscuti.
Am sa mai citesc ca guest -postarile folositoare ale unora si am sa ocolesc cat pot pe altele pline de venin si cauzatoare de sminteala ale altora!
Am fugit,Dumnezeu sa va aiba in paza sa nu faceti rau nimanui!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|