Greseli ca ale batranei sau ale copiilor facem 100 pe zi toti , nu ar trebuie sa se plateasca cu o moarte cutremuratoare.Nu le doresc celor ce judeca bunica si copilul sa plateasca la o greseala de asa "gravitate" cu un asemenea pret desi probabil asta e pericolul daca nu isi revin, sa-i miluiasca si sa-i lumineze Domnul.Cainii si tot neamu lor pana la hiene nu stiu sa ucida manca de viu prada nu sunt ca felinele sa omoare elegant si apoi sa manance frumos incep sa zdrobeasca sa sfasie sa inghita si nenorocita victima inca traieste.De aceea nu vezi decat rar la televizor atacuri ale hienelor pentru ca sunt foarte traumatizante pentru privitor.
Pe mine m-a rascolit adanc aceast calvar.Copilul a murit ca un miel nevinovat , ucis de cei trei urati care au ucis si Mielul lui Dumnezeu.Iudele care au luat bani pentru animal si au l-au aruncat in spatiul public stiind ca pun in pericol viata aproapelui, pilatii fara coloana de la primarie care trebuiau sa execute corect ridicarea cainilor is respectarea legii , prietenii lor caiafele guvernate vicleni si fatarnici, gloata proasta care nu intelege ca un caine fara stapan e o mina anti-infant-erie un canal la care s-a furat capacul in care un adult isi rupe piciorul iar un copil sau un batran isi pierde viata sau ramane mutilat pe viata.
Eu nici nu vreau sa ma gandesc prima data ce facem cu ei , in acest moment nu conteaza trebuie imediat luati , scurt ,eliberat , deminat orasul .Mai intai prindem omul periculos si apoi il judecam , mai intai politia isi face treaba apoi tribunalul decide viitorul.Asa si aici intai hingherii sa isi faca datoria ca oriunde in lumea sanatoasa si apoi decidem cu dragoste de animale dar mai intai de toate cu dragostea de aproapele poruncita cum e mai bine iar Domnul ne va da solutia ca cine cauta gaseste.Cat inca nu se aduna cainii salbaticiti din strada fiecare trauma psihica fizica spirituala cauzata de ei oamenilor nevinovati ( si care sunt zeci de mii pe an , imposibil de inventat , e clar ca-cainii au pus botu pe bune ) trec in carca celor trei categorii de mai sus si a noastra a tuturor , macar sa scriem , sa vorbim, sau sa ne rugam.
Frumos efortul lui Cezar de a scrie spre aplanarea conflictelor si intelegere ,mi-au placut pasajele din posturile lui in care prezinta situatia de aici.
Last edited by Teodosie; 24.09.2013 at 06:53:53.
|