View Single Post
Vechi 24.09.2013, 07:02:57
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-inseamna ca nu ma intelegi deloc,nici eu nu sunt pt uciderea cainilor si nu sunt deloc insetat de sange canin sau de alt fel de sange ci doar am aratat ca alta solutie nu exista pt ca nu se merita sa se risipeasca banii pe caini cand se pot cheltui pe altceva,daca s-a ajuns ca sa se cheltuie pt intretinerea unui maidanez de zece ori mai mult decat alocatia unui copil mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasiati sau nu? cand la tv parca a aparut unul si a zis ca el ar da alocatia unui caine pai sa nu-i numesti dobitoci
-daca au fost muscati oameni si copii si chiar omorati mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasiati cainii maidanezi?
-daca s-au cheltuit o gramada de bani pt materiale sanitare si medicamentele folosite pt oamenii muscati de caini mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasierea sau nu?
-pe mine nu ma deranjeaza atat cainii de pe strazi cat atitudinea prosteasca a iubaretilor care pe de o parte tin mai mult la cainii lor sau la maidanezi decat la oameni si pe de alta parte sunt niste ipocriti pt ca zic ca nu sunt de acord cu uciderea cainilor maidanezi si flutura o gramada de pancarde dar nu zic nimic de uciderea zecilor de mii de animale (miei,gaini,porci,vaci...) pe care le si mananca.
-mai repet inca o data mie imi plac animalele (gaini,pisici,lei,tigrii,...chiar si cainii) m-am jucat cu ele,le-am mangaiat si le mangai in continuare nu le doresc moartea,eu nu am omorat nici macar o gaina(pt supa..) pt ca imi era si imi este mila de ea
-am mangaiat sapatamana trecuta o catea gunoiera si puiul ei asa ca masoara-ti cuvintele :eu nu sunt insetat de sange,in afara de ganganii,musti,tantari,paianjeni..eu nu am omorat nici o pisica ,nici un caine si nici o gaina si nici un alt animal
-pe caini m-am suparat pt ca erau sa ma muste de cateva ori dar rau de tot parca erau turbati + ca m-au trezit din somn cel putin trei ani la rand din cauza scandalului pe care il faceau cainii pe la 2-3 noaptea ,din aceasta cauza vreau sa dispara de pe strazi
O viziune foarte corecta si lucida !!!
Daca toti oamenii din Tara ar gandi asa, am ajunge rapid Germania !!!
Noi,in loc sa luam exemplele bune din tari precum Germania,Anglia,SUA,tari in care maidanezii sunt eutanasiati pe banda rulanta,fara ca "iubitorii de animale" de acolo sa faca isterii si spume la gura,pentru ca acolo exista cu adevarat LEGEA, care e facuta pentru OAMENI !!!
Oare in acele tari nu exista "iubitori de animale" ? Ba exista ,insa sunt niste oameni rationali,si cu simtul masurii,si mai presus de toate nu isi urasc semenii !!!
Insa ,la noi, o buna parte a societatii fiind alienata social (datorita lipsei de incredere in aproapele,si a multiplelor lor esecuri si experiente rele !) se refugiaza in caini !
E ca un mecanism de aparare psihologica, care la ei se declanseaza inconstient,bazat pe afecte !
Se stie doar, ca animalele sunt docile,si nu te pot insela sau parasi, de aceea acesti "iubitori de animale" cauta docilitate, supunere si sa nu fie parasite ,adica tot ce oamenii nu le-au putut da,din diverse motive !
De aia nu te astepta sa te inteleaga rational, ei nu mai pot avea o gadire clara, din moment ce sunt condusi de afecte si de frustrari sociale grave !!!

E ca si cand i-ai spune prietenului tau cel mai bun, ca iubita lui e c...va,si ai vazut-o tu la coltul strazii !
Care va fi reactia lui ?!
Vei fi fericit ca ai scapat intreg !
De aceea ,vorbaria multa, dusa cu acestia,de la un moment dat devine paguboasa !
Ei o sa o tina langa, pe a lor pana la sarsitul veacurilor ,si a tot polemiza cu ei devine o fermecatoare pierdere de timp !

Noi trebuie sa trecem la actiune !
Fapte ,nu vorbe !
Iar aceia care vor apara in mod violent cainii, trebuie urgent luati si imbarcati in dube, cu directia: unii inchisoare, altii balamuc, dupa starea fiecaruia !!!
Dora nu am ajuns sa ne conduca nebunii !!! (ha,ha,ha !!!)

Last edited by guardian knight; 24.09.2013 at 07:09:37.
Reply With Quote