Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-pe tine atat de duce capul doar sa jignesti pe cei care nu sunt de acord cu javrele tale
|
Te asigur ca nu ma duce capul numai de atat,doar ai vazut ca de 4 ani de cand sunt pe forum nu am stat in scandaluri mari,in general si m-am ferit cat am putut sa le vorbesc urat altora chiar daca nu am fost de acord cu ei.
Nici macar nu suport cand alte persoane se cearta sau se insulta,imi creaza o indispozitie si ma simt datoare sa le sar in ajutor si sa le impac.
Problema mea cu tine(si alti cativa)nu este ca propui/propuneti omorarea cainilor(mai lasati-o balta cu euthanasia,care inseamna altceva)ci ca o faci cu atata entuziasm si placere incat este dubios si chiar scarbos ca cineva sa simta atata implinire si satisfactie dintr-o treaba asa urata si dificila.
Arata-mi unde,precis ca si context,am facut afirmatii de genul"urasc oamenii si copiii dar iubesc cainii in locul lor"-afirmatie pe care tu si altii de teapa ta fac atata caz si o utilizeaza in orice discurs impotriva mea???
Mie imi spui ca nu mai am argumente?Asta dupa ce am scris incontinuu la acest subiect de la inceputul lunii?Nu retin sa fii raspuns cu nici o idee inteligenta la posturile mele si acum brusc cand m-am saturat de circul facut de cei ca tine entuziasmati de animale moarte imi spui cinic ca nu mai am argumente?Ha,de parca mi-ai citit argumentele de-a lungul timpului,de parca ai purtat vreun dialog cu mine candva...
Cu ce drept ii faceti voi dobitoci pe alti oameni?Cu ce drept le adresati vulgaritati? Cine va da permisiunea sa fiti asa agresivi si violenti in "iubirea"voastra?Cum va permiteti sa postati pe acest forum,printre colegii vostri ortodocsi afirmatii de genul"iubitorii de animale sunt zoofili"??!
Daca un prost a facut o afirmatie de ce trebuie sa propulgati prostia cand aveti si alte alegeri la indemana?Doar din simpatie/afinitate vizavi de
prostie ?
Ii vezi pe altii?Desi vor si ei sa nu mai existe caini pe strazi,cu tristete si regret vorbesc de nimicirea lor nu cu energie si entuziasm.Au o atitudine mai pacifista,atutidea omului presat intre datoria si fraternitatea fata de semeni dar si intre simpatia si grija pt niste dobitoace care sunt lasate tot la mana lui,a omului si trebuie sa le administreze spre binele amandurora.