Citat:
În prealabil postat de AlinB
Socotesc ca nici un ortodox nu este Papa infailibil in tot ce afirma, mai ales chestiuni controversate si care au un iz sectar.
Te deranjeaza cumva chestia asta?
|
te referi la Par. Iustin? ca despre el era vorba. Nu ma deranjeaza ceea ce cresi tu.
Citat:
Ca sa nu mai vorbim ca situatia in care au ajuns duhovnicii sa dea sfaturi dupa ce citesc ucenici pe Internet este cel putin hilara daca nu cumva alt termen ar fi mult mai apropiat.
|
Eu nu am vazut si nici nu am intalnit duhovnici sa faca asa ceva. Plus ca nu pot afirma despre cineva asa ceva, mai ales privind la paginile internetului. Ca tu iti permiti asta este iarasi vrerea ta.
Citat:
Este pu si simplu medicina recunoscuta, cu un grup sectar, de multe ori incult medical sau care practica o pseudo-medicina "alternativa", neam bun cu sarlatania (homeopatia).
|
Nu stiu, eu nu am treaba cu asa ceva. De alftel pe mine nu ma intereseaza homeopatia, si chiar acum ceva timp am scris pe forum legat de faptul ca nu cred in homeopatie aducand citate ale parintilor din Sfantul Munte legat de aceasta. Atunci am fost contrazisa de cam aceeasi forumisti care ma contrazic acum. Am constatat de alftel ca de dragul de a fi contra mea cu orice pret , aceste persoane contrazic chiar si ce acum ceva timp sustineau.