View Single Post
Vechi 24.09.2013, 17:44:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
te referi la Par. Iustin? ca despre el era vorba. Nu ma deranjeaza ceea ce cresi tu.
Apropo, nu l-ai consultat de curiozitate si pe par. Pruteanu, sa vezi daca se afla si el in tabara anti-vaccinistilor?

Nu de alta, dar a luat atitudine si in alte chestiuni cu iz sectar care bateau dinspre Petru Voda.

Citat:
Eu nu am vazut si nici nu am intalnit duhovnici sa faca asa ceva. Plus ca nu pot afirma despre cineva asa ceva, mai ales privind la paginile internetului. Ca tu iti permiti asta este iarasi vrerea ta.
Aha, deci tu ii citezi si pe urma zici ca nu stii cine si ce.
Interesant.

Sau poate vrei sa ne spui ca par. Iustin a stat si s-a informat personal, pe Internet despre cum e treaba cu vaccinarea sau poate a facut studii clinice, avand si o diploma de specialitate.

Citat:
Nu stiu, eu nu am treaba cu asa ceva. De alftel pe mine nu ma intereseaza homeopatia, si chiar acum ceva timp am scris pe forum legat de faptul ca nu cred in homeopatie aducand citate ale parintilor din Sfantul Munte legat de aceasta
Si faptul ca homeopatii sunt printre cei mai vajnici contestatari ai vaccinarii, nu-ti spune nimic?

Mai mult, nesimtirea si setea lor de bani merge atat de departe, incat desi contesta principiul vaccinarii, au deturant termenul de "vaccin", vanzand naivilor asa zisele "vaccinuri homeopatice", o chestie total stupida, pentru ca medicina secolului XX, cea cu si despre agenti patogeni, nu se afla in termnilogia lor medicala, deci cum poti "vaccina" impotriva unui agent patogen care pentru tine nu exista dpdv medical cu o substanta diluata practic pana la inexistenta ?

Citat:
. Atunci am fost contrazisa de cam aceeasi forumisti care ma contrazic acum. Am constatat de alftel ca de dragul de a fi contra mea cu orice pret , aceste persoane contrazic chiar si ce acum ceva timp sustineau.
Ai mania persecutiei?
Ca altceva nu poate fi, aducand astfel de vagi acuzatii.
Cine te-a contrazis si cu ce?

Last edited by AlinB; 24.09.2013 at 17:50:13.
Reply With Quote