Citat:
În prealabil postat de erzbet
Citat:
În prealabil postat de irina77
iti poti da seama de trauma cuiva la spovedanie, daca iti este prieten apropiat, daca traiesti cu el in casa, daca ajungi sa-i cunosti viata, in diferite imprejurari etc etc. Nu trebuie neaparat sa fi trecut personal prin experienta respectiva ca sa dai marturie ce efecte are.
|
Nu am ajuns la o asemenea perfectiune, incat sa il intelegem pe deplin pe cel de langa noi. In plus sunt convinsa ca fiecare femeie in parte este afectata in mod diferit.
Este ca si cum as spune "cancerul testicular este cumplit". Banuiesc ca este intr-adevar, insa nu l-am trait pe pielea mea si nici nu il voi trai. Deci nu il voi intelege niciodata,oricat mi-ar explica cineva suferind de asa ceva. Asa si cu avortul; banuiesc ca este o trauma pentru unele femei. Imi pot imagina numai prin ce trec. Dar sa spuna un barbat despre efectele avortului si ce se intampla in sufletul mamei, e de-a dreptul enervant si penibil
|
Daca nu ascultam si marturiile unor barbati, care prin empatie pot vorbi despre aceste traume, vom cadea in extrema- pacatul acesta este numai al femeii nu si al barbatului. Si niciodata nu vor intelege gravitatea pacatului ca fiind al cuplului.