View Single Post
Vechi 24.09.2013, 17:54:18
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Mă bucur să aud asta.
Dar tu faci parte dintre aceia care merg la doctor doar în al 12-lea ceas, împovărîndu-i cu urgențe?
Din nou tragi concluzii pripite. Cel care ține cont de ceea ce mănâncă și se străduiește să mănânce echilibrat și cât mai natural, previne boala sau împovărează medicii?

Citat:
Nu știi că în lumea civilizată accentul e pus pe prevenție, pe profilaxie iar nu pe ajungerea în cazuri disperate?
Și cum se împacă aceasta cu teoriile tale despre doctori, naturalism, păcat și altele?
Foarte simplu...Eu nu am nimic cu ei, dar nu sunt de acord cu vaccinurile, la fel nu sunt de acord cu un medicament când poți bea un ceai sau să mănânci un fruct sau o rădăcină prevenind boala, chiar și o banală răceală. Deci care e cel care împovărează doctorii? Dar nici nu pot impune cuiva cum să prevină. Suntem lieri să alegem. Sunt destui care nu țin cont de cât și ce mănâncă știind că există colebil și triferment.

Citat:
Pe de o parte te arăți disprețuitor față de serviciile medicale, pe de alta spui că te-ai da pe mâna doctorilor ca să îți salveze viața.
Una e vaccinul - PREVENTIV și alta e boala în sine. De ce să nu previn boala duhovnicește sau cu ceva din natură?

ps: am spus să PREVIN...deși sunt și tratamente, dar nu intrăm în detalii, nu are sens

Citat:
Nu prea văd coerența în atitudine, dimpotrivă.
Poate o să mai cugeți, totuși, pentru a ajunge la o poziție unitară. Zic și eu, poate are sens.
Nu ai cum să mă înțelegi atâta timp cât faci parte din sistem și ești orbit de el.

Last edited by ovidiu b.; 24.09.2013 at 17:58:28.
Reply With Quote