View Single Post
Vechi 24.09.2013, 18:00:58
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nu ai cum să mă înțelegi atâta timp cât faci parte din sistem și ești orbit de el.
Frățioare, aici ai dat-o rău în bară.
Spre deosebire de tine, care te dai rotund pe forum, eu sunt unul dintre puținii bipezi din România care refuză de 25 ani serviciile sistemului, ale oricărui sistem și își târăște umbra în afara sistemului și sistemelor plătind scump pentru asta și care a pierdut tot ce poate pierde un om din lumea de azi refuzînd să facă parte din vreun sistem. Cât p-aci să îmi pierd și familia, indirect, din pricina asta, urmare a consecințelor ținerii mele deoparte de orice sistem. Inclusiv de sistemul militarizat, demagogic și politizat din care faci tu parte și te ții mândruț nevoie mare.
Se pare că onestitatea nu și-a prea făcut casă la tine, pe vremea lu Ceușescu ai fi făcut carieră frumoasă, dar nu-i târziu nici acum. Văd la tine o vocație de demagog și aburitor cum doar la marii lingăi ai preșului sistemelor am văzut. Succes mai departe!
Poate că te va ajuta și tovarășa Anca, dânsa are o experiență considerabilă în parazitarea și lingerea în locurile cheie ale sistemelor.

Last edited by cezar_ioan; 24.09.2013 at 18:07:00.
Reply With Quote