View Single Post
Vechi 24.09.2013, 18:12:47
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cezar,

Să înțeleg că din lipsă de argumente trecem la atac la persoană? Chiar nu-și au locul pe forum, dar dacă ție îți face plăcere, poți continua, eu unul nu am să plec urechea.
Tu nu ai argumente, Ovidiu. Te maimuțărești închipuindu-ți că ai. În realitate nu discuți, ci flecărești.
Ceea ce numești tu argumente e de fapt delir. Și rușinoasă arătare a nivelului absolut penibil de instruire și cultură pentru un om care a depășit grădinița și care trăiește, cică creștinește, în societatea unei țări din secolul XX.
Îți aduc țărani de 80 de ani din satul meu care sunt mai instruiți decât tine, oameni care au muncit la C.A.P. toată viața dar cărora nu le-a fost rușine să întrebe, să gândească, să dezbată în mod real o problemă, să se roage, să se autodepășească - nu să se maimuțărească.
Mândruțule, într-o zi nădăjduiesc că îți va fi foarte rușine de tâmpeniile pe care le-ai debitat și de obrăzniciile pe care mi le-ai adresat. Toate la vremea lor, cu mila lui Dumnezeu s-or schimba mințile și inimile oamenilor și către altceva mai bun decât fâțâiala primprejurul Adevărului și Iubirii.
Reply With Quote