View Single Post
Vechi 24.09.2013, 22:19:35
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Din cate vad eu pe acest thread, si nu numai, pe acest forum s-au creat diverse gasti, bisericute sau cum sa le spun, ceva tipic romanesc de altfel, formate din oameni care activeaza de mai mult timp pe acest forum, dupa cum observ. Probabil ca unii se si cunosc personal fata in fata sau mesaje private sms-uri si telefoane.

De multe ori, in discutii nu se merge pe argumente doar, pentru ca discutia sa fie civilizata, ci se procedeaza in felul urmator ,daca vechilor membrii ai forumului nu le place ce posteaza un membru nou sau care nu este in gasca lor, in gratiile lor, il ataca, ii vorbesc urat, il jignesc si ceilalti sar in ajutor ca hienele.

Cazul de fata in care domnul Antiecumenism a fost facut in fel si chip mi se pare un exemplu foarte bun. Mie personal mi se pare extrem de urat cum s-a procedat aici. Daca sunteti crestini ar fi trebuit sa fiti mai cu bun simt nu sa va porcaiti asa. Si domnul Antiecumenism a ripostat intr-adevar, nu foarte frumos.

Ar trebui sa fiti mai diplomati, sa raspundeti cu argumente si nu cu atac la persoana, doar pentru ca nu va place ce posteaza unul si altul, puteti sa va abtineti si sa nu jigniti!
Daca nu ne convine un topic sa nu mai intram, nu sa jignim persoana!
Reply With Quote