Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Epidemie avreunei boli eradicate și care nu mai prezintă riscuri sau care e tratabilă dacă se contactează boala?
|
Nu toate sunt eradicate cum iti place tie sa crezi.
Multe sunt doar tinute sub control datorita vaccinarii.
A se vedea reparatia difteriei in fosta Uniune Sovietica dupa ce vaccinarea antidifterica a fost redusa.
Tratamentul depinde de doi factori:
1. capacitatea omului de a recunoaste in timp util o situatie medicala grava
2. disponibilitatea sistemului medical
Prima e compromisa pentru ca multi sunt inculti medical, tu inclusiv. Vor tine copilul acasa pana cand simptomele se vor agrava, cei ca tine tratandu-l "naturist" si atunci poate fi prea tarziu.
A doua, pentru ca nu toti au "Salvarea" la poarta in 5 minute sau spitalul la 10 minute cu taxiul.
In plus, in cazul unei epidemii care poate sa insemne mii de cazuri la nivelul unui judet, e indoielnic ca toi vor primi asistenta medicala de calitate si in timp util.
Citat:
Să înțeleg că părintele nu a avut putere de discernământ? Păi cum rămâne cu IPS care e în viață...și cu el fac alții ce vor?
|
Ajungem si acolo.
Citat:
Bineînțeles că pe cei ce i-am adus ca argument i-am căutat ca după acest criteriu. Ar fi fost cumlmea să-ți postez ideea unuia pro vaccin.
|
Bine ca recunosti ipocrizia macar.
Macar nu mai generaliza zicand "pastorii nostri".
Citat:
De ce să fie regulă? E doar o opinie. Te obligă cineva să o adopți sau să devină regulă pentru tine?
|
Tu incerci sa promovezi un caz particular si fericit datorita conjuncturii, int-un argument antivaccinist.
Nu e vorba daca inghit eu sau nu galusca, ca sunt sigur ca nu duce lumea lipsa de prosti care sa o faca, ideea este ca in fatza unei persoane inteligente, devii astfel ridicol
Sau probabil ca preferi mai degraba 10 orbi care sa aplaude chiorul decat sa vezi limpede.