Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
imi place ca toate argumentele anti-vaccin sunt teoria conspiratiei.
sistemul medical cel malefic, buhuhu, iar "studiile" si ele incep la fel,
"pai am putea fara, dar farmacistii cei rai.....".
In primul rand, acesta este unul din principalele argumente ale negationismului stiintific.
In al doilea rand, orice idee care nu se poate tine in picioare fara a apela la teoria consipatiei nu e valida.
|
-daca nu aveti argumente trebuie sa gasiti voi ceva..AlinB zice ca toti doctorii antivaccin sunt homeopati,tu zici ca e vreo teorie a conspiratiei si nimic mai mult...
-sa ne gandim putin cata coruptie exista in Romania si nu numai ,cati politisti corupti,judecatori,politicieni -asta e o realitate nu? nu putem nega acest lucru
-exista clanul butoanelor care era mana in mana cu seful politiei si au sprijinit un deputat parca si deputatul ii sustinea,proteja pe ei
-politicienii corupti ca sa-si faca rost de bani pt campaniile publicitare la fel au apelat la oameni de afaceri ,la bogati,la directorii de companii..e o realitate si la noi si afara ,si in SUA...
-Rosia Montana spagi luate de Basescu si Ponta si altii pt a permite canadienilor sa jefuiasca zacamintele Romaniei
-anii trecuti am citit undeva ca un ministru parca al Germaniei a invartit vreo 2 miliarde de euro..si la ei e coruptie,si la ei se fura ,si la ei sunt interese...
-Berlusconii prim -ministrul Italiei- cate invarteli nu a facut chiar si cu mafia,a fost dat in judecata de nu stiu cate ori..avea firme ,interese...e o realiate nu o conspiratie
-am vazut parca anul trecut la emisiunea Romania te iubesc un reportaj despre marii producatori de vinuri si bauturi alcoolice din Romania,se pun in vinurile si bauturile spirtoase din comert o gramada de chimicale care ataca ficatul,si reporterul chiar discuta cu fostul ministru al Agriculturii care a zis ca nu poate face nimic pt ca l-au amenintat directorii respectivelor comapanii de vinuri ,si pesemne ca a luat si el spaga ca sa taca din gura;chiar zicea reporterul ca daca pe timpul lui Ceausescu s-ar fi pus atatea substante daunatoare ptr viata oamenilor in vinuri Ceausescu i-ar fi impuscat pe producatorii de alcool
-exista E-uri daunatoare in alimente -e o realitate...si sunt multe de zis
-la fel cum au luat spaga unii si altii pot sa ia spaga si ministrul sanatatii,sau altii care lucreaza la stat de la marile companii de vaccinuri ca sa taca din gura si sa se vanda vaccinurile chiar daca au efecte negative
-si asa s-a intamplat si se intampla si in Anglia sau alte tari:
30 de ani de transcripturi oficiale secrete arată cum experții guvernamentali din UK acopereau riscurile vaccinurilor pentru a vinde și mai multe și a ne vătăma copiii
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/isp...e-vaccinurilor
-este o realitate nu o conspiratie
-spune-le familiilor carora le-au murit copii in urma vaccinarii sau au facut autism sau alte boli ca e doar o conspiratie,o teorie...