Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Eu nu am emis pareri despre nimeni ca ar discredita sau nu BOR. Insa nu accept nimanui sa imi spuna ca eu discreditez. Este o minciuna crasa pe care nu o inghit. Nu am nici o treaba cu saccsiv, apologeticum, nu am folosit postari de pe aceste site-uri si nici nu le citesc, nu stiu cine este roncea, acu aud de el, si nici deveghepatriei cine-or fi nu stiu. Nu citesc aceste site-uri, nu scriu pe ele, nu am conturi acolo deci nu am nici cea mai mica tangenta cu asa ceva. Iata ca se doveste ca sunteti superficial in aceasta situatie.
|
Victor Roncea este un bun jurnalist, marginalizat pe deasupra de presa mainstream tocmai pentru că nu joacă după cum cântă Sistemul ticăloșit. Victor Roncea a făcut în plan jurnalistic pentru această țară și pentru români, din anumite puncte de vedere, mai mult bine decât au făcut sute și mii de popi ortodocși luați la un loc. Însă recunoștință nu are din partea ortodoxiștilor, pentru că, așa cum am mai spus, ortodoxiștii sunt lipsiți de astfel de sentimente față de cei care sunt cu câteva capete deasupra lor la capitole precum valoarea morală, demnitatea, "coloana vertebrală" și așa mai departe.
Puteți să navigați pe câteva siteuri pe care scrie V. Roncea pentru a vă convinge singuri de aberațiile lui Mihailc:
Ziariști Online
Victor Roncea Blog (nou)
Victor Roncea Blog (vechi)
Basarabia-Bucovina.Info
Blogul lui saccsiv a intrat într-un mare con de umbră după ce "saccsiv" a fost băgat la penitenciar. Apologeticum este și el un blog care nu este foarte vizitat, marea majoritate a ortodocșilor de la noi nici nu știu de existența unor astfel de bloguri și în realitate sunt destul de puțini oameni, chiar și dintre cei cu acces la internet, care să îi bage în seamă. Iar "deveghepatriei" este chiar un blog de multe ori abject, foarte puțin cunoscut printre ortodocși și cu un impact extrem de slab. Dacă nu sunteți de acord cu privire la influența foarte slabă a unor astfel de bloguri, (care or fi și zecile celelate zeci de cocine nu știm, poate le știe internautul Mihailc, deocamdată nu le-a numit și prin urmare domnia sa nu trebuie prea mult băgat în seamă, mai ales că am văzut care este valabilitatea logică a unora dintre afirmațiile manipulatoare pe care le face), mergeți duminicile la bisericile pe care le cunoașteți și faceți niște studii, întrebați pe oamenii care vin la biserică despre aceste bloguri și despre alte "cocine" și veți constata, împotriva manipulărilor ieftine ale lui Mihailc, că marea majoritate a ortodocșilor nu cunosc ori nu frecventează des aceste bloguri, și chiar și dacă mai citesc nu înseamnă că sunt în mod necesar de acord cu ceea ce se scrie acolo.