View Single Post
Vechi 26.09.2013, 00:28:36
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Primul drum in Romania va fi in Bucuresti , asa spune sotul meu, ca sa facem cunostiinta, crezi ca vorbim aiurea acum amandoi, dar te inseli, ca te gasim.

Tu Cezar Ioan nu ma cunosti , nici pe sotul meu nu il cunosti, dar iti promitem noi, aici public, ca ai sa ne cunosti. Nu iti acceptam mizeriile si jignirile tale, masoara-ti cuvintele si cu siguranta ca vom contacta si un avocat ca sa putem sa ne razboim legal, nu ascunsi dupa pseudonime pe forumuri.

Daca esti un barbat adevarat atunci hai sa facem posibila inalnirea dintre tine si sotul meu, ca intre barbati sa vedem daca ne mai sustinem parerile , cine e nebun si cine e sanatos.
Hopa?
Devine palpitant!
Eu continui să cred că soțul tău (dacă într-adevăr ai un soț) nu știe ce scrii și cum scrii pe forumul ăsta. Sau, în orice caz, nu citește totul.
Mai cred că ce ai scris acum arată încă mai deplin că aprecierile mele nu sunt fanteziste ci cu totul veridice.

În ce mă privește, aștept să îl cunosc pe soțul tău. Vreau să văd și eu un om care a avut tăria de caracter să suporte o viață întreagă o femeie cu modul tău de a fi. E de admirat, eu n-aș fi rezistat nici o singură zi.
Transmite-i te rog salutări din partea mea, cu toată admirația!

Pe de altă parte, vrei să te războiești și încă legal printr-un avocat? Păi cum se potrivește asta cu tonele de postări despre adevăratul om creștin pe care ni le-ai livrat? Te întreb și eu, ca unul pe care, nu-i așa, l-ai arătat în mult prea multe rânduri ca necreștin.
Și cum voiești să facem? Mai întâi ne confruntăm fizic și apoi mergem la avocat? Sau invers sau cum?
Din păcate nu reușești să fii în acord cu masca declamativă pe care o porți pe forum. Și turbezi de furie că eu ți-am identificat-o și am făcut-o să pice țăndări.
Iar în ce privește pseudonimele, eu îmi port deschis numele și toate celelalte. E alegerea ta să te ascunzi după pseudonime.

P.P.S. Văzînd cât de departe continui să avansezi, aș fi putut să-ți vorbesc în același mod ca până acum, deși nu îmi face deloc plăcere. Însă am fost avertizat de Admin asupra exprimării mele și țin să îmi corectez alegerea, indiferent ce și cum vei mai îndrăzni să scrii de-acum încolo.

Last edited by cezar_ioan; 26.09.2013 at 00:38:29.
Reply With Quote