Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Din fericire am fost crescut de mama și de tata, mai întâi, iar bunicul meu a fost într-adevăr o prezență puternică în viața mea, prin modul lui de a fi pe care eu nu mi l-am însușit. A fost un bărbat admirabil.
Constat însă că, după insulta la adresa părinților mei, ai trecut și la bunicul, cumva.
Faptul că toți sunt creștini trecuți la Domnul, nu pare a avea importanță pentru tine.
Iată, încă o manifestare concretă a discordanței față de declarațiile tale privind credința ta creștină, dincolo de masca încropită cu icoane și citate din sfinți.
Oare ce va mai urma? Tot neamul meu? Copiii? ....
|
Ce sa iti fac daca te destainui unor asa zisi prieteni care te povestesc pe la colturi? Nu e vina mea ca in fata te perie si in spate te povestesc. Dupa cum am afirmat , un "prieten" binevoitor de al tau spunea lucrurile astea. A mintit , nu a mintit, habar nu am si nici nu ma intereseaza. Sunt cuvintele prietenilor tai binevoitori, asta este imaginea ce ti-o construiesc pe la spatele tau.
Cand vorbesti despre insulta ar cam trebui sa iti recitesti postarile domnule, nu crezi? Atunci ai vedea ca este absolut ipocrit sa vorbesti despre insulta tu cel care esti campionul insultelor.