Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Unul din principiile crestine de care tu vad ca nu ai habar este a nu nedreptatii pe nimeni, in favoarea altuia, pe principii de prietenie sau cine stie ce alte foloase.
|
Esti atat de orbita de ura, incat nu ai observat ca nici macar nu i-am luat aparerea ba chiar am si spus ca nu sunt de acord cu genul asta de limbaj si indiferent daca avea resentimente sau pur si simplu vroia sa dea jos o masca, nu se merita.
Citat:
Ia intoarce-te tu cateva pagini mai incolo, la postarea lui cezar si cauta acolo principii crestine, si vezi gasesti? Nu de alta da e "domnu profesor", mare medic si teolog cu bune si intemeiate principii crestine. Nu il slaviti voi cativa, vreo 3 pe aici uitand de Dumnezeu?
|
Eu vorbeam de ale tale, nu ale lui.
Cum se face ca atunci cand e vorba de tine, te faci ca nu vezi si arati cu degetul spre altii?
E normal sa faca spume atunci cand dai citate din Sfinti dar cand esti pusa in situatia sa le aplici, te comporti ca ultimul smecheras de cartier.
"Dar vai, asa s-a inteles? Ca il amenint pe Ioan cu o confruntare fizica? Nci vorba. Nu acum. Peste cateva zile".