View Single Post
Vechi 26.09.2013, 02:22:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Nici o problema, combate frumos, Alin, vino cu studiile tale proprii de imunolog, cu ceva lucrari de licenta, vino cu ceva concret, nu cu fraze aruncate la plictiseala doar de dragul contrazicerii.
Argumentul autoritatii este adus de cei care nu au nivelul intelctual/cultural necesar pentru a dezbate nici macar cateva idei de baza, in acest context, de ordin medical.

Citat:
Nu ma intereseaza homeopatia, daca o fi homeopat treaba lui, nu am sa il caut niciodata ca medic. Nu consider homeopatia buna, de alftel am si postat mai demult despre asta pe topicul cu homeopatia.
Atunci ai o problema, daca un sarlatan este pentru tine o autoritate.
Criteriul in acest caz fiind care? O hartie care se numeste diploma?
Poate pe unde esti tu lucrurile merg in felul asta, eu personal consider ca e pur si simplu gresit.

Citat:
Insa sunt preoti si duhovnici ortodocsi care ne avertizeaza in legatura cu vaccinurile si eu am sa ii ascult pe ei.
Daca ar exista o unanimitate in aceasta privinta, cum este de exemplu in privinta concubinajului, de acord.

Altfel, tin sa-ti aduc aminte ca ortodoxia nu are Papi infailibili, cu atat mai putin cei numiti adhoc de diverse personaje dubioase.

Te-am invitat sa-i scrii par. Pruteanu in privinta asta, mai ales ca, sustii tu, sunteti cunotinte vechi, ce a raspus?

Sau nici macar nu te intereseaza sau ti-e frica ca ar putea contrazie "duhovnici ortodocsi" cum a facut-o si in chestiunea cipusoarelor?

Nu cred ca e rau sa cauti adevarul, dar sa nu-l confundam cu alta catare: sa cauti sa ai dreptate cu orice pret cand nu ai un minim de argumente care sa dovedeasca existenta unui proces intelectual in spatele alegerilor tale, asta e foaaarte gresit.