Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nici o problema, combate frumos, Alin, vino cu studiile tale proprii de imunolog, cu ceva lucrari de licenta, vino cu ceva concret, nu cu fraze aruncate la plictiseala doar de dragul contrazicerii.
|
Argumentul autoritatii este adus de cei care nu au nivelul intelctual/cultural necesar pentru a dezbate nici macar cateva idei de baza, in acest context, de ordin medical.
Citat:
Nu ma intereseaza homeopatia, daca o fi homeopat treaba lui, nu am sa il caut niciodata ca medic. Nu consider homeopatia buna, de alftel am si postat mai demult despre asta pe topicul cu homeopatia.
|
Atunci ai o problema, daca un sarlatan este pentru tine o autoritate.
Criteriul in acest caz fiind care? O hartie care se numeste diploma?
Poate pe unde esti tu lucrurile merg in felul asta, eu personal consider ca e pur si simplu gresit.
Citat:
Insa sunt preoti si duhovnici ortodocsi care ne avertizeaza in legatura cu vaccinurile si eu am sa ii ascult pe ei.
|
Daca ar exista o unanimitate in aceasta privinta, cum este de exemplu in privinta concubinajului, de acord.
Altfel, tin sa-ti aduc aminte ca ortodoxia nu are Papi infailibili, cu atat mai putin cei numiti adhoc de diverse personaje dubioase.
Te-am invitat sa-i scrii par. Pruteanu in privinta asta, mai ales ca, sustii tu, sunteti cunotinte vechi, ce a raspus?
Sau nici macar nu te intereseaza sau ti-e frica ca ar putea contrazie "duhovnici ortodocsi" cum a facut-o si in chestiunea cipusoarelor?
Nu cred ca e rau sa cauti adevarul, dar sa nu-l confundam cu alta catare: sa cauti sa ai dreptate cu orice pret cand nu ai un minim de argumente care sa dovedeasca existenta unui proces intelectual in spatele alegerilor tale, asta e foaaarte gresit.