View Single Post
Vechi 26.09.2013, 07:33:11
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Dupa cum ai spus si tu, cunoastem cauza ce ne-a adus in pragul disperarii. Daca am vazut ca nu s-a facut nimic in 23 de ani, cu toate ca au fost bani, pot sa cred ca se va face de acum incolo? Ne-am pierdut increderea si nimeni nu mai spera ca se vor lua masuri responsabile astfel incat cainii sa nu mai fie lasati in strada.

Dedic tuturor articolul scris de Lucian Mandruta la care subscriu intru totul, considerandu-l un punct de vedere echilibrat.
Nu m-am referit numai la autoritati si la cei care fac parte din ONG-uri, ci la toti oamenii, toti cetatenii Romaniei. Comunitatea, societatea este formata din oameni. Ori cand acesti oameni nu fac nimic ptr. ea, ea se ruineaza in timp. Oricat de corupt ar fi un primar, daca oamenii s-ar tine de ei si ar fi insistenti, s-ar misca. Nu am vazut protest si petitie anti-coruptie in Ro. In alte tari imediat se actioneaza, se unesc oamenii si lupta. Este si vina noastra ptr. ca s-a ajuns aici, nu doar a celor de sus. Nu o sa faca nimeni treaba in locul cetatenilor.
Reply With Quote