Citat:
În prealabil postat de laurastifter
Desigur că am încredere în ceea ce spuneți.
Personal am citit doar câteva mesaje de pe topic, astfel încât habar nu aveam de acel text, nu știu cui și în ce context l-ați adresat, ieri l-am văzut prima dată, în mesajul dnei Mihaela. Mi-am dat seama imediat că e ori scos din context, ori cine știe ce o fi cu textul acela.
Dvs aveți un mod de exprimare foarte frumos și elevat (așa cum se poate observa cu ușurință din mesajele pe care le-ați scris, de-a lungul timpului, pe teme teologice, filosofice, psihologice, medicale etc). De aceea, evident că un astfel de fragment (citat nu știu de unde de către doamna Mihaela) nu poate fi decât o glumă scoasă din contextul în care a fost formulată.
Vă mulțumesc pentru gândul de a-mi adresa acest mesaj!
O noapte binecuvântată!
|
te asigur Laura ca nu a fost scos din context ci a fost redat spre citirea ta, integral.
iata aici linkul:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=674
Nu il mai puneam insa vad ca socotesti ca ma tin de glume proaste insa as dori sa iti spun ca sunt onesta, cinstita si nu mint niciodata.
As mai dori doar sa adaug ca nu mai este necesar sa se puna paie pe foc si sa amestecam cu un ciot noduros in cele ce au fost.(da Alin?) Sa fim cu totii impartiali si corecti si sa incercam sa fim crestini adevarati.