View Single Post
Vechi 18.12.2007, 14:07:48
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Citat:
În prealabil postat de Glamorous_witch
Eu am renuntat la o relatie cu un baiat,ptr mai putin de atat.....de la un simbol.El vroia sa dea la teologie,iar eu eram pe atunci o satanista moderna(atee).I-am spus de la inceput,si nu a avut nicio problema cu asta.Ei bine,la un moment dat a inceput sa imi ceara sa imi scot lantul cu pentagrama,ptr ca "ce ar spune prietenii lui".Acel simbol nu avea nicio importnta deosebita ptr mine,dar m-a enervat faptul ca eu acceptasem f multe(inclusiv relatia lui cu o alta fata-relatie care implica si sex),iar el era speriat ca prietenii lui or sa "il marginalizeze" ptr ca are o relatie cu o persoana care nu este "o buna crestina".Deci,am preferat sa pastrez acel lant la gat-oricum era mai de pret decat relatia noastra.
m-a amuzat copios mesajul tau; asta dovedeste multe despre studenii la teologie, viitori preoti.(nu m-a surprins cu nimic totusi). Apropo de preoti, a venit acum 2 seri preotul si dupa ce si-a primit suta de mii(ca altfel nu mai vine si a doua oara) ne-a urat slugarnic tot ce putea sa ureze(de unde venise sobru si tacut) incat m-a ingretosat
De unde stii ca nu mai vine alta data?
Si ca este slugarnic?
Am impresia ca te cam grabesti in afirmatii ,nimic din ce spui nu se bazeaza decat pe presupuneri(nu mai vine altadata,ne-a urat slugarnic etc).
E usor sa spui asta aici ,indrazneste si spune-i in fata.
Cat despre greata ,asta nu poate sa-ti faca rau decat tie ,e o stare rea.
Vezi ca vorbele astea se scriu undeva si greu scapi de ele ,trebuie parere de rau si spovedanie.
Reply With Quote