View Single Post
Vechi 27.09.2013, 15:32:50
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Noblețe.
Noblețe, mărinimie de suflet la o tânără creștină.
Rar lucru astăzi în lume, însă absolut firesc în Biserică. Mustul dulce al harului într-o fărâmă de fată.
Să luăm aminte!
Pe noi, scaieții buni de atârnat pe pereți, ne poartă-n rost mlădițele verzi...
Slavă lui Dumnezeu!

P.S. Masterando, nu ți-o lua în cap!....:)
Vă mulțumesc foarte mult încă o dată, din toată inima, pentru cuvintele atât de frumoase pe care mi le scrieți de fiecare dată, mulțumesc că nu pierdeți nici o ocazie de a mă încuraja!!! :)
Mă bucur atât de mult că Domnul mi-a dăruit prilejul de a întâlni aici, pe forum, un intelectual creștin ortodox autentic!
Este foarte important pentru mine fiindcă noi, tinerii, avem nevoie de modele în viață, de a învăța valorile creștine nu doar din cărți, ci mai ales din experiența celor care și le-au însușit și le practică.
Dumnezeu să fie totdeauna cu dvs și să vă dăruiască să sporiți, din zi în zi, în credință, iubire și bucurie duhovnicească!
Cu deosebită prețuire și recunoștință,
Laura Stifter
P. S. Nu prea-mi dau seama dacă mi-o iau în cap, sau dacă nu s-a și întâmplat asta... fiindcă dvs, observ, v-ați pus în gând să-mi lăudați aproape fiecare postare (strașnică testare duhovnicească!). :))
Hristos în mijlocul nostru!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote