Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 27.09.2013, 17:58:25
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Salut,

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Varza cruda, prune crude, mere si struguri. Fac asta pentru a mai arunca din toxine, si ca sa mai imi spal rinichii.
E bine, demonstrezi că ai voință, dar se poate și mai bine. Prin dieta fructivoră beneficiezi de zahăruri la greu și de carbohidrați - elemente care nu-s văzute cu ochi buni în cantități mari... Pe cînd prin postul cu apă, pe lîngă detoxifierea celulelor / spațiilor intercelulare apar nenumărate avantaje: odihna organelor ce se ocupă cu digestia, purificarea sîngelui, repararea țesuturilor avariate, îndepărtarea celor moarte, înfometarea tumorilor / țesuturilor canceroase pînă la dispariție (care se hrănesc cu glucide din cîte am înțeles), autovindecarea unui lung șir de boli din cele mai diverse (efectele vizibile imediate se văd la nivelul pielii), claritatea sporită a minții, absența foamei după a treia zi șamd.

În post foamea e înlocuită cu niște senzații vagi, ca fiorii cum zici tu, care semnalează micșorarea stomacului. De aia nu e bine să bei multă apă dintr-o dată.

Citat:
Activitatea: lucrul la computer la o distributie linux romineasca. Mi-era foame, dar senzatii sporadice, ca niste fiori. Ce parere ai?
Implementați și diacriticele noastre dacă tot va fi un produs românesc.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote