View Single Post
Vechi 27.09.2013, 21:49:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
la fel, zgomot de fond, nu am inteles mare lucru.
Daca poti cita cuvant cu cuvant..
Din nou adopți aceeași metodă...”nu ai semnal, nu te aud”.

Citat:
Discutat deja.
Nici vorba de a contesta principiul vaccinarii cum o fac antivaccinistii.
"Încă de anul trecut am dorit să atragem atenția asupra riscurilor pe care le presupune încercarea de a administra populației vaccinuri insuficient testate, care conțin substanțe deosebit de toxice...Îngrijorător este faptul că producătorii acestora și autoritățile de resort nu își asumă responsabilitatea cuvenită față de efectele secundare negative semnalate sau posibile, gestionând crizele medicale prin panică mediatică (cazul gripei aviare) și invocarea măsurilor coercitive."

Citat:
Exista vreo inregistrare video/audio a interviului?
Am să caut.

Citat:
Nu ca ar fi foarte de folos dar am putea vedea daca sunt exact cuvintele par. Iustin sau au mai fost "ajustate" pe ici pe colo. Nu mult, doar prin punctele esentiale.
Păi cum să fie de folos înregistrarea dacă îți contrazice teoria.

Citat:
Exista In orice caz, pute a manipulare de la o posta si asta se poate vedea chiar de la primul rand:
Câți dintre cei care aministrează vaccinuri informează corect despre riscuri, mod de administrare, etc. Să nu mai vorbim faptul că nici nu ești întrebat dacă vrei să OPTEZI pentru vaccinare. Asta cum o numești?

Dau un exemplu, în maternitate îți ia copilul (tu nu vezi ce-i face, ce vaccin îi dă, cum i-l administrează) și ți-l aduce gata vaccinat.
Reply With Quote