Citat:
În prealabil postat de Lady Brightside
Parascheva, timesnewroman e un site de glume proaste si fara gust care vor sa ridiculizeze presa romaneasca si starea actuala din Romania. Tot ce e scris acolo e fals, injositor si fara gust.
Sa nu mai iei "stirile" de acolo, ca sunt facaturi ale unor oameni plictisiti.
A se vedea aici stirile fara haz scrise de acesti oameni: http://www.timesnewroman.ro/life-death
|
Stiu ca este un fel de pamflet. Eu nu prea intru pe site-ul lor, am dat peste acest articol intamplator. Mi s-a parut putin amuzant, mai ales cand ma gandesc ca in DEX gasesti cuvantul "succesuri". Sa nu mai zic de cum scriu generatiile tinere pe facebook si pe bloguri.
Mai tineti minte acel articol in care se spunea ca suntem cei mai prosti din Europa sau UE ? Au facut unii un studiu, stiinta vs religie, si pentru ca multi romani cred mai mult in religie decat in stiinta, a rezultat ca suntem prosti. A si alt sutiu in care, cica, se arata ca avem 94 la IQ. Daca e asa, atunci de ce studentii romani din Vest sunt printre cei mai buni?
@Ekaterina Interesant. Oare de ce este asa poluata Romania? Care este cauza, in afara de masini ?