Doamne Ajuta!
Pentru Mirelat-mesajul.
Iti multumesc ca ai citit mesajul meu, cu sotul catolic venit la ortodoxie nu datorita mie, ci a Maicii Domnului si Bunatatea Lui Dumnezeu. Deci referitor la povestea mea din canada, vreau sa-i spun lui Mirelat ca desii noi fiind casatoriti la catolici cu ani in urma, dar el mai apoi trecand la ortodocsi si apoi ne-am si casatorit in Sfanta Biserica noastra ortodoxa, si pe copii i-am trecut in traditia si religia mea-ortodoxa,dar asta numai cu Darul Lui Dumnezeu , nu al meu. Pai draga Mirelat daca eu acceptam sotul numai sa treaca la ortodocsi si nu faceam si sfanta Taina A Cununiei, pai degeaba faceam totul, ca era in pacatul desfraului traind necununati, ori eu tocmai asta am vrut sa ma cunun in traditia si credinta ortodoxa si copii si sotul sa facem parte din madularele bisericii ortodoxe. Deci draga mea toate trebuiesc duse pana la capat , ca de....mi-am ales acest drum ... anevoios si deloc usor, traind departe de casa de tarana strabuna si famile.... Dar am incredere in Bunul Si Marele Dumnezeu ca ma v-a ajuta pe mine si pe familia mea, intr-un sfarsit cat mai apropiat sa ne intoarcem cu totul in tara....La cat m-am rugat de mult la Dumnezeu sa ma ajute sa plec din tara...in tineretea mea , la atat de mult si inca mai mult ma rog sa ne intoarca in tara , in romania.... cu drag si numai bine tuturor.
|