Citat:
În prealabil postat de AlinB
Vezi ca sunt analize pentru care intr-adevar e necesara doar o picatura.
Dar daca pe lista sunt si altele pentru care e nevoie de mai mult, atunci nu se recolteaza doar o picatura.
|
Așa pare de bun simț. O să caut pînă găsesc.
Citat:
Hm, n-as fi crezut ca cineva o sa-i dea dreptate lui Ioan la faza cu intepatura.
Tu acum cateva postari vorbeai de iubiri cu cap si iubiri tembele.
Adica, daca auzi copii urland la doctor, inseamna ca n-ai sa-ti duci copilul la doctor, chiar daca risca sa ramana cu sechele sau sa-si piarda viata?
|
Adică nu e motivul principal, repet. Poate e ultimul pe listă, dar e acolo.
Riscă să contacteze o boală îngrozitoare chiar dacă a fost vaccinat împotriva ei. Nu-ți garantează nimeni nimic, îți aruncă doar statistici și te lasă să crezi că șansele îmbolnăvirii sînt mult mai mici. Statistici în care efectele secundare nedorite nu sînt menționate.
Eu mă bazez mult mai mult pe alăptarea prelungită, în loc de miraculoasele medicamente și vaccinuri care sînt roadele unei foarte scurte perioade de cercetare medicală - cîteva zeci de ani pentru mine nu e suficient să mă convingă. Plus că nu ai certitudinea că acele rezultate miraculoase prezentate rapoarte nu sînt mincinoase.
Deci, pînă una-alta, merg întotdeauna pe calea naturală și nu cred că greșesc alegînd-o.