View Single Post
Vechi 01.10.2013, 01:20:35
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Am vrut, ispitit, să scriu acum multe despre Rusia, războaiele cu, de la, din, dinspre, către, prin Rusia, poate păream înțelept, dar e în zadar, o înșiruire de idei, ca întreg forumul. Și pentru că voi da socoteală pentru fiecare cuvînt rostit sau gîndit,
DUMNEZEU ÎNSUȘI să vorbească în locul meu, a ticălosului, prin cei îndumnezeiți ai Lui, care au văzut Lumina cea necreată:

"Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui," - Psalmii 67, 36.
"Prin sfinții care sunt pe pământul Lui minunată a făcut Domnul toată voia întru ei." - Psalmii 15, 3.

"Și va grăi cuvinte de defăimare împotriva Celui Preaînalt și va asupri pe sfinții Celui Preaînalt," - Daniel 7, 25.
"Și i s-a dat să facă război cu sfinții și să-i biruiască și i s-a dat ei stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul." - Apocalipsa 13, 7

"Au nu știți că sfinții vor judeca lumea? Și dacă lumea este judecată de voi, oare sunteți voi nevrednici să judecați lucruri atât de mici?" - I Corinteni 6, 2.

"Și sfinții Celui Preaînalt vor primi regatul și îl vor ține în stăpânire în veci și în vecii vecilor." - Daniel 7, 18.

"Neamurile văd, dar nu pricep nimic și nu-și bat capul cu așa ceva, că adică harul lui Dumnezeu și mila Lui sunt cu aleșii Săi și că poartă grijă de sfinții Săi." - Înțelepciunea lui Solomon 4, 15.

"Atunci va veni Domnul Dumnezeul meu și toți sfinții împreună cu El." - Zaharia 14, 5.

(traducerea Septuaginta)

Bucurii.

P.S.: SĂ CEREM DE LA DUMNEZEU, iubire, credință, discernămînt, ca prin ele și pronia Sa, SĂ NE FERIM de tot întunericul necredinței și păgînismului și toată nebunia din EREZIILE PUTREZITE ȘI MIROSITOARE romano-catolice și tuturor denominațiunilor necreștine, care au ieșit din ereziile romano-catolice, să îi iubim, chiar eretici fiind, și să rămînem în hotarele Luminii Iubirii, care nu e din această lume, ca să ajungem a vedea, "cele la care mintea nu s-a suit". Doar Iubirea e de-ajuns.

Last edited by Daniel_Ortodox; 01.10.2013 at 01:39:27.
Reply With Quote