Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Riscă să contacteze o boală îngrozitoare chiar dacă a fost vaccinat împotriva ei. Nu-ți garantează nimeni nimic, îți aruncă doar statistici și te lasă să crezi că șansele îmbolnăvirii sînt mult mai mici.
|
De contactat poate sa o contacteze oricum dar organismul e mult mai pregatit sa lupte impotriva ei daca are si antrenamentul vaccinarii.
Un stil de viata sanatos creaza premiza unui sistem imunitar sanatos care daca are si "memoria" agresorului (prin vaccinare) are mult mai multe sanse sa iasa invingator decat fara, chiar oricat de sanatos ar fi el.
Nu sunt
Citat:
Eu mă bazez mult mai mult pe alăptarea prelungită, în loc de miraculoasele medicamente și vaccinuri care sînt roadele unei foarte scurte perioade de cercetare medicală - cîteva zeci de ani pentru mine nu e suficient să mă convingă.
|
Stii cum se zice, viata nu e destul de lunga pentru a face toate greselile posibile, trebuie sa mai inveti si din ale altora.
Citat:
Plus că nu ai certitudinea că acele rezultate miraculoase prezentate rapoarte nu sînt mincinoase.
|
Mi se pare cam ciudat ca in sec. XXI sa ajungi la perfecta convingere ca pamantul este plat dar sa nu poti sa analizezi o suma de date medicale, chiar si contradictorii si sa tragi o concluzie constructiva.
Citat:
Deci, pînă una-alta, merg întotdeauna pe calea naturală și nu cred că greșesc alegînd-o.
|
In cazul unei banale gripe, probabil ca nu desi chiar si asa sunt sigur ca daca se ajunge la complicatii, ai sa sari cu siguranta peste "calea naturala".
Dar in cazul altui agent infectios mai serios (tetanos, poliomielita, hepatita B, influentza B) alegerea asta s-ar putea sa se intample prea tarziu.
Chiar si una tratabila, cum e tuberculoza, este atat de traumatizanta, incepand de la diagnosticare (care poate fi tardiva, adica abia cand scuipi sange deja) si terminand cu tratamentul incat ai sa te ajungi sa te intrebi daca nu era mai bine sa ai chiar si 30% mai multe sanse sa o ocolesti.
Citat:
Statistici în care efectele secundare nedorite nu sînt menționate.
|
Nu sunt in prospect pentru ca nu apar practic in trial, chiar daca e vorba de cateva mii de persoane.
Dar le gasesti in alte studii daca ai sa cauti pe Internet, sunt cu cateva ordine de marime mai mici decat "efectele secundare" bolii in sine, chiar si atunci cand vorbim despre
"bolile copilariei" care antivaccinistii ignoranti le asimileaza cu perfecta inocuitate ca sa nu vorbim de altele mai grave.