View Single Post
Vechi 19.12.2007, 00:36:10
paraschevaiasi's Avatar
paraschevaiasi paraschevaiasi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Citat:
În prealabil postat de Glamorous_witch
Eu am renuntat la o relatie cu un baiat,ptr mai putin de atat.....de la un simbol.El vroia sa dea la teologie,iar eu eram pe atunci o satanista moderna(atee).I-am spus de la inceput,si nu a avut nicio problema cu asta.Ei bine,la un moment dat a inceput sa imi ceara sa imi scot lantul cu pentagrama,ptr ca "ce ar spune prietenii lui".Acel simbol nu avea nicio importnta deosebita ptr mine,dar m-a enervat faptul ca eu acceptasem f multe(inclusiv relatia lui cu o alta fata-relatie care implica si sex),iar el era speriat ca prietenii lui or sa "il marginalizeze" ptr ca are o relatie cu o persoana care nu este "o buna crestina".Deci,am preferat sa pastrez acel lant la gat-oricum era mai de pret decat relatia noastra.
m-a amuzat copios mesajul tau; asta dovedeste multe despre studenii la teologie, viitori preoti.(nu m-a surprins cu nimic totusi). Apropo de preoti, a venit acum 2 seri preotul si dupa ce si-a primit suta de mii(ca altfel nu mai vine si a doua oara) ne-a urat slugarnic tot ce putea sa ureze(de unde venise sobru si tacut) incat m-a ingretosat
nu toti ce fac teologie sunt si teologi, multi merg ca asa vrea mama si tata sau ca e o facultate mai usoara. Iar la teologie nu ieis doar preot sunt si alte ramuri. Daca esti student la teologie nu inseamna ca esti si crestin traitor. Si eu m-am lovit de astfel de studenti si preoti dar asta nu ma impiedica cu nimic sa imi urmez credinta mea si sa invat tot ce e bun in Biserica si sa iau aminte la spusele preotilor , cum se spune sa iei pt tine tot ce e bun si sa aplici in viata ta. Iar pe restul ii lasam in plata Domnului si sa nu-i judecam ci sa ne rugam pt ei.
Reply With Quote