View Single Post
Vechi 01.10.2013, 19:01:18
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
E dreptul fiecaruia sa fie paranoic la o adica avem un M.S. care a dovediti in multe randuri si multe feluri ca sanatatea populatiei nu este tocmai scopul principal.

Am avut vaccinuri expirate dar cu termen prelungit pe hartie(TBC), am avut achizitii de vaccinuri intarziate, am avut achizitii costisitoare de vaccinuri intuile (HPV, gripa aviara), am avut un institut care producea vaccinuri excelente, distrus prin incompetenta manageriala fara doar si poate pe linie politica pentru ca n-am auzit sa se fi luat masuri sau sa se fi pronuntat vreo condamnare in acest sens.

De restul sistemului sanitar si unde se afla el din cauza hotiilor comandate politic nu mai vorbesc.

Apreciez indoiala rezonabila si chiar si o teorie conspirationista, cel putin atat timp cat nu incearca sa fabrice dovezi si sa apeleze la manipulare, in orice caz mult mai mult decat pseudo-teoriile medicale care dovedesc ignoranta chiar si in materie de cultura medicala elementara, cu care se incearca sa se demonstreze cum chipurile, vaccinurile pur si simplu nu functioneaza si ca realitatea e exact pe dos: au maii degraba efecte negative certe decat beneficii certe.
Da, sunt de acord cu dvs.
Eu mă distrasem aseară inventând așa, un scenariu de acest gen, dar m-am gândit, după aceea, că - cine știe? - e posibil să mă ia cineva în serios și să intre în panică (totuși, pe un forum public poate citi oricine...), așa că am șters mesajul, deși era nostim. :))
Știți când un american (nu-i mai rețin numele), în anii '30 ai secolului trecut, a început să anunțe la radio, glumind, că vin marțienii, iar populația a intrat în panică. :))
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote