Citat:
În prealabil postat de AlinB
Haha, ce echipa superba.
H.L. Coulter = homeopat
Pavel Chirila si fiicasa Madalina Popescu = alti homeopati
Mihai Valica = faimosul si vajnicul aparator cu ridicole argumente al cauzei cipofobe
Unul si unul..esentza ortodoxiei, ce sa mai.
Interesant cum si-au facut loc pe site -ul crestinortodox.ro si cum si-au plasat otrava in mijlocul unei prelegeri aparent ortodoxe, sunt curios cine a postat materialul, cred ca n-ar fi rau sa comentam nitel la el, multumesc ca ai tras semnalul de alarma.
Ca sa nu mai vorbesc ca articolul este tampitzel ca atare, pe langa statisticile citate din Coulter a caror ridicol l-a aratat colegul, partea cu "Analiza statistica a complicatiilor..." nu are nici o referinta bibliografica dar cine are incredere in escroci, pardon, homepati, inghite pastila fara semne de intrebare.
|
Intreaba conducerea crestinortodox, intreaba pe Maica Siluana ca spune si ea de dr. Chirila. Ce te certi cu oamenii pe forum facandu-i in tot felul?
Eu cred ca suntem mai intai ortodocsi si credinciosi nu?
Nu crezi ca te-ai cocotat undeva sus de tot, deasupra planetei de unde vezi clar pe fiecare cum e? Ala-i dobitoc, ala-i tampit, ala-i idiot, ala-i fara discernamant. Tu le sti pe toate, tot ce misca, tot ce zboara....