Citat:
În prealabil postat de AlinB
1. Nu sunt ideile mele, deocamdata pozitia Bisericii nu e una anti-vaccinista cum te aberezi tu, aia 2-3 calugarii care au o alta pozitie din cauza ca isi pun increderea in cativa smecherasi care se intampla sa aiba si diploma de medic, sunt problema.
|
Nu aberez ci doar vin si va arat ce spun unii reprezentanti ai bisericii, precum si unele site-uri cum este si acest site crestinortodox.
Citat:
2. Ioan nu a denaturat nici un mesaj de al tau, doar l-a parodiat, dar probabil nu poti face diferenta si nici nu ma mir prea mult
|
Asa, asa, a parodiat, insa nu mesajul meu ci articolul de pe crestinortodox. Acum intelegi? Despre aceasta era vorba. eu am fost mai delicata nu am vrut sa spun ca Ioan parodiaza, ci am spus doar ca Ioan, omitand ca este un citat dintr-un articol al acestui site, a comentat. Insa e adevarat ca a parodiat, acum daca tot am spus lucrurilor pe nume. Da , a parodiat un articol de pe crestinortodox.
Citat:
3. articole/materiale poate publica se pare oricine pe site, autorul isi asuma raspunderea, daca tu citezi surse care nu le filtrezi, sau esti de acord cu ele, iti asumi si tu raspunderea pentru comentariile negative, care in definitiv nici nu-ti sunt adresate tie personal, ci la ce ai postat, deci nu te mai ofusca degeaba.
|
de obicei filtrez in raport cu Cuvantul lui Dumnezeu in primul rand si in al doilea rand am grija cui dau crezare si criteriul aici iarasi este sa foe bun ortodox.
Sigur, ca materiale articole poate publica oricine insa as dori sa iti spun ca si acestea sunt totusi triate ca altfel daca ar fi chiar cum spui tu, inseamna ca si ateii sau sectantii pot publica orice pe site-ul nostru ortodox. Deci nu e chiar asa.
Citat:
N.B: Nu ai nevoie de 5 postari ca sa spui 3 prostii, lucrurile se pot prezenta si intr-o forma mai concentrata.
Sau cand nu ai nimic consistent de spus, vorba multa de umplutura incearca sa para discutie pe subiect?
|
Fiecare om este asa cum l-a lasat Dumnezeu. Ai ceva impotriva?
Nu citi prostiile , daca asa le vezi, citeste numai lucrurile intelepte, nu te opreste nimeni. Problema este in alta parte insa: ceea ce tu poti considera intelepciune se poate sa fie o mare prostie si invers desigur.
de obicei cadem in aceasta eroare cand ne incredem in propria noastra judecata , deci in noi insine, in tot si in toate.