View Single Post
Vechi 03.10.2013, 13:27:31
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Binenteles ca e aceeasi chestie, dar probabil barbatii speriati de copii sunt o chestie relativ noua, de obicei femeile erau panicate ca deh, greutatea cade in principal pe umerii lor.

Apropo, stiu un caz asemanator dar cu morala oarecum diferita, cineva care a divortat pentru ca nevastasa vroia copil dar nu era in stare sa aiba grija nici macar de un caine, facea o pasiune pe moment pentru diverse animalute, dupa care ele cadeau in grija barbatului.

De asta la americani sunt contractele "pre", ca oamenii sa nu se razgandeasca pe parcurs: ai zis ca vrei copil? este scris, respecta intelegerea. Ai zis ca nu vrei? Daca eu nu ma razgandesc nici tu n-ai dreptul. etc.

Sigur, astea sunt o masura necesara sa serveasca niste handicapuri ale caracterului, cam des intalnite din pacate in zilele noastre.
Mi se pare penibil sa scrii un contract prenuptial in care sa specifici ca vrei copii, si apoi sa ii scoti ochii celui de langa tine ca nu mai vrea, ce suntem roboti? Oameni reci, fara nici un sentiment?

Last edited by aubergine; 03.10.2013 at 14:37:20.
Reply With Quote