Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
de fapt vroia sa fie pai:"pai in conditiile astea".
daca vroiam bai, macar puneam virgula. 
imi cer scuze pentru confuzia creata.
unde dau si unde crapa.
Era o comparatie. Daca nu exista nici macar oameni infailibili(doar sinoadele sunt infailibile, chiar si unii Sfinti Parinti au zis, din necunostinta de cauza, idei care in retrospectiva, nu sunt chiar ortodoxe, de ce ar fii siteurile ortodoxe infailibile dpdv medical?. Nu era in nici un caz un indemn la neascultare fata de duhovnici.)
da, are toata lumea dreptul de exprimare. Dar au responsabilitatea sa isi asume critica daca au zis o prostie.
Exemplu:
eu am atras atentia ca parintele Arsenie Boca, chiar daca a fost un mare duhovnic, a zis ca leucocitele fagociteaza testosteron. Globulele albe nu fagociteaza, nici macar daca ai boala autoimuna severa, hormoni.
|
Nu ai obosit>? Contrazicere, contazicere, contrazicere....... si iarasi contrazicere. la ce bun?
Sezi oleaca, bland, si gandeste-te la Hristos. Multa vreme te vei simti linistit.
Poate ajuta linkul lui Cezar de mai sus, Cantec, mie mi-a placut. Si celalalt link cu Dan Puric mi-a placut, la fel am simtit si eu ce a simtit Cezar cand a pus acel link. Nimic nu e intamplator.
Aseara, chiar am vrut sa postez cateva cuvinte scurte: si iata aici o hora micuta intre trei barbati, care joaca si chiuie si se bucura si striga, ca intre barbati. Ce-o fi cu mine sa tulbur aceasta micuta hora>?\
Si azi Cezar vine cu Dan Puric.