Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nu aberez ci doar vin si va arat ce spun unii reprezentanti ai bisericii, precum si unele site-uri cum este si acest site crestinortodox.
|
Deci tu citezi ca papagalul, eu iti demonstrez ca sursele tale sunt defecte.
Deocamdat am 1-0.
Citat:
de obicei filtrez in raport cu Cuvantul lui Dumnezeu in primul rand si in al doilea rand am grija cui dau crezare si criteriul aici iarasi este sa foe bun ortodox.
|
1. Suna a NP (nu ma mir prea tare, multe din atitudinile tale sunt in concordanta cu asta)
2. Mai ai de invatat pe domeniul pe care te bati cu atat inversunare fara sa ai habar mai de nimic (nu-i bai, e trasatura comuna a antivaccinistilor) dar pentru cine nu vrea sa invete, asta cu autoritatea aleasa selectiv, dupa criterii subiective, e o scuza buna.
3. Vezi ca te
contrazici singura mai exact cu:
Citat:
de obicei cadem in aceasta eroare cand ne incredem in propria noastra judecata , deci in noi insine, in tot si in toaet
|
Pai nu te increzi in tine cand spui ca ai capacitate sa "filtrezi in raport cu Cuvantul lui Dumnezeu" si cand crezi ca stii cui sa dai crezare si care e bun ortodox sau nu??
Adica
par. Pruteanu nu e bun ortodox daca nu e antivaccinist sau cum vine asta?
Ah, stai ca am uitat, nu vrei sa afli. Sau doar te lauzi cu relatiile personale care le-ai avea cu dumnealui - pura inventie.
Citat:
Sigur, ca materiale articole poate publica oricine insa as dori sa iti spun ca si acestea sunt totusi triate ca altfel daca ar fi chiar cum spui tu, inseamna ca si ateii sau sectantii pot publica orice pe site-ul nostru ortodox. Deci nu e chiar asa.
|
1. Aia n-au interes sa publice aici.
2. Triajul e destul de slabutz zic eu, cum nu avem admin sa citeasca toate postarile sa vada cine/ce/cum, nici articolele nu sunt triate decat in graba si la suprafatza.
Citat:
Fiecare om este asa cum l-a lasat Dumnezeu. Ai ceva impotriva?
|
O minciuna sfruntata.
Sunt oameni prosti si altii care prefera sa se prosteasca pentru ca se incapataneaza sa demonstreze chestii in domenii in care nu au nici competenta nici informatii.