Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Daca te referi la"unii preoti" atunci este bine caci inseamna ca nu-s toti asa cu defecte. Desi ma intreb cati ai cunoscut personal,cu cati ai vorbit si cum de i-ai intalnit pe toti aia rai de exemplu,numai tu ?
Nu-i pacat sa faci o asa mare nedreptate unor preoti atat de treaba pe care n-ai avut onoarea sa-i cunosti inca?
Daca am fi cu ochii si pe politicieni asa cum suntem pe preoti,bine ne-ar mai fi in tara dar nu-i asa  oliticienii sunt indreptatiti sa fure ca doar asta-i una din indeletnicirea lor de baza si ei sunt de inteles.
De neinteles sunt in primul rand preotii deoarece trebuie sa reprezinte exemple de moralitate dar in loc sa umble ca niste cersetori au tupeul sa se imbrace decent,sa aiba un dus si sa mai si imprumute masini din cand in cand !
Nesimtitii!
|
Eu chiar vorbesc de cai care fac preotia cu scopul imbogatirii. Si crede-ma, sunt multi.
Pfff, daca ne-am uni in problema cu politicienii, si aici ma refer la marea majoritate a populatiei tarii, am putea scapa de ei.
Cine zice ca sunt indrteptatiti sa fure?! Eu in nici un caz, si sper ca nici voi. Dar spuneti-mi, ce as putea face eu singura in lupta cu politicienii?
Nimic, nu-i asa? Daca ar mai veni inca jumatete e tara, poate am mai reusi sa scapam de ei... dar singura nu.
Inseamna ca am aut eu cruntul ghinion sa dau tot de preoti din astia, sau sa stea pe langa blocul unde locuiesc eu si sa-i vad cu ce masini umbla... Dau exemplele negative, pentru ca ar fi exemplele pozitive, care culemea, multi nu au unde predica/nu au parohie si chiar si-ar merita titlul de preot.
Personal, cunosc un singur preot care nu e ca cei descrisi de minema sus.
Si pe inca o parte din ei nu ii cunosc, pentru ca nu am tangente deloc cu cartierele unde predica.