View Single Post
Vechi 19.12.2007, 21:01:57
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silviuberlusconii
Am o relatie de 1 an de zile cu o fata ,problema e ca ea e adventista , ma inteleg foarte bine cu ea ca si persoana . Nu am avut probleme in ceea ce priveste religia fiecare a mers cu religia lui dar incep sa mi pun probleme intrucat se pune problema casatoriei si sincer nu stiu ce sa fac , singurul lucru care ne deosebeste este religia in rest ne intelegem foarte bine bine pot spune ca este femeia pe care mi am dorit o . Din ce stiu ea nu este botezata e practicanta din ce am discutat cu ea refuza sa treaca la religia mea / ortodoxa / desi nu sunt om foarte religios ,,cred,, , i mi pun problema daca m as casatori la ce discutii vor fii
;ea nu face nimik sambata , nici macar nu gateste mancare cu porc nu musai ca as fi mare consumator , SUNT DISPERAT SI NU STIU CE SA FAC .
Cred ca este o problema foarte grava deoarece sectanti de rit adventist sunt foarte habotici ei traiesc dupa legi drastice iar daca provi din alte culte cu greu esti acceptat dar cred ca problema principala in acest caz este diferentele care exista in gandire care acum se poate sa nu se vada dar care te asigur exista cu adevarat din principiu eu am fost crescuta sa nu judec pe nimeni dupa credinta caci in comunitatea in care am crescut si in care traiesc si astazi exista aproape toate religile dar oameni mai obsedati de ritualurile lor nu am mai intalnit modul in care interpreteaza ei Biblia te nauceste iar lor le-a marcat gandirea si le-au marca caracterul am citit aici ca ea ar trebui sa treaca la ortodoxie ok dar asta nu-i va modifica cu nimic gandirea cred ca singura solutie ar fii sa stai sa te gandesti ce e mai important pentru tine credinta ta in ortodoxie sau fata iubita !caci amandoua cu regret nu cred ca se vor intelege!:angry:
Reply With Quote