Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
În America oameni ca tine au pus la îndemâna copiilor puști.
Au alungat pe Dumnezeu din școli.
Le-au spus copiilor, ca și tine, că dumnezeul lumii este bâta. Și pistolul.
Rodul urii voastre e vădit: culegeți ce ați semănat.
Eu nu așa mi-am educat copiii. Și nici pe ai celorlalți oameni, care mi-au încredințat copii lor, cu miile până azi, nu i-am învățat mizeriile voastre.
Rodul iarăși e vădit.
Compară și pricepe!
Vai de înțelegerea pe care o porți pe umeri... Strâmbă, criminală, întunecată. Pesemne ai fost educată tot de criminali.
|
Pai si d-voastra sunteti un criminal prin ceea ce spuneti, mai bine zis scrieti, la cat de mult jigniti pe toata lumea care nu va impartaseste opiniile! Ii omorati prin cuvinte! Mai ales pentru un psiholog ar trebui sa fiti mai ponderat.
Si a-propos, daca tot am ajuns aici, nu mi se pare normal ce faceti pe acest forum, in general nu imi plac oamenii care amesteca profesia in discutii. Ca exemplu, daca eu sunt actrita, sa zicem, inseamna ca trebuie sa joc roluri pe acest forum, cu fiecare cu care vorbesc? Si asta se poate aplica la orice profesie. Incercati sa va detasati de munca d-voastra, de profesie si sa nu mai analizati totul prin prisma profesiei, fiti mai obiectiv.
Toata ziua analizati oamenii ca in cabinet, ii catalogati, ii faceti in toate felurile, imi pareti extrem de infumurat, d-voastra le stiti pe toate si nu admiteti nici o parere contrara. Si daca aveti experienta cu copiii, nu sunteti singurul si nu trebuie sa va laudati de parca ati fi singurul de pe planeta care ati crescut copii, mai sunt si altii pe forum care au copii.
Nu imi place in general, sa ma leg de oameni, dar d-voastra ma scoateti din sarite, cand va vad cum va comportati.