View Single Post
Vechi 09.10.2013, 10:54:55
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Le spurc?
Imi explicati si mie cu le spurc?

Mai exact, vi se pare ca va spurc credinta. Nimeni nu va poate spurca credinta orice ar face si orice ar zice, daca dumneavoastra chiar aveti acea credinta.
Ca am dat exemple negative...da, am dat, dar am scris peste tot ca nu generalizez. Daca va uitati, si in postarile negative (mjoritatea in opinia dvs) am specificat frumos ca nu vorbesc despre toata lumea. Cuvantul UNII chiar are intelesul e unii/cativa.

De unde stiti dvs. ca nu "umblu" si pe forumuri protestante si zic aceleasi lucruri?

Eu nu incerc sa va fac sa va lepadati de credinta dvs., nicidecum. N-o sa incerc sa fac asta cu nimeni, indiferent ce credinta are.

Dar mai sunt oameni care nu ma fac handicapata social si teologic doar pentru ca nu-s de acord cu ei, cu adevarul lor pe care il cred absolut. Si nu ma refer aici doar la ortodocsi, nu; si alte confesiuni cred ca ei detin Adevarul absolut.

Cand de fapt, adevarul absolut Il detine doar Dumnezeu.

Da, da, știu, toți aveți fustițe cloșate și cămășuici apretate, picioruțele nici n-ating podeaua și batistuțele-s curate ca neaua.

Inocenți, candizi și caști, ingenui... iconoclaști. Mânca-i-ar, tata, pe ei de voinicuți!
Reply With Quote