View Single Post
Vechi 20.12.2007, 01:07:39
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

A nu fi ecumenic, nu inseamna ca ai dreptul sa judeci. Nu esti de acord cu alte practici, cu crezul altor religii... dar de aici, pana la a judeca pe cei ce le pratica e cale lunga. Cu masura cu care judeci, vei fi judecat! Cine are dreptul sa judece, in afara de Cel care a dat Legea dupa care se judeca? Sau... esti tu acela? Nu cred. Asa ca... nu fii ecumenic... foarte bine, dar nu veni cu "povesti" gen ca esti indreptatit oarecum sa ii judeci, pentru ca NU esti! Nu cred ca vei putea sta in fata lui Dumnezeu in picioare, stiind ca nu ai incalcat niciodata poruncile lui Dumnezeu, tocmai pentru ca ai facut-o! Asa ca daca Mantuitorul desavarsit si fara de pacat, nu a luat piatra sa arunce, nu cred ca ar trebui noi sa ne trezim sa o facem... Uitam de multe ori ca noi suntem oameni, nu Dumnezeu.
Ramai in credinta ta, perfect ok, dar nu arunca in ceilalti, ci cauta sa devii desavarsit, asa cum se cere de la fiecare dintre noi, in ea

A nu demasca ratacirile altor religii înseamna a contribui la ratacirea oamenilor. Nu înseamna ca trebuie sa avem o preocupare sistamtica pentru asta, dar atunci când sunt discutii, nu trebuie tacut.

Trupul acesta ne-a fost daruit, asa ca bine este sa avem grija de el. In sport chiar nu vad nici o pricina de poticnire (ar fi ceva), desigur atat timp cat il facem, ca sa intretinem trupul, in loc sa stam 5 ore pe zi ca un "couch potato" la televizor.

Ce ai zice daca ai vedea niste calugari jucând tenis sau înotând?

Reply With Quote