View Single Post
Vechi 10.10.2013, 08:50:00
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Am stat si am gandit treaba asta mai la rece. A trebuit sa ma transpun prin Bucuresti, aci din fericire la noi in oras sunt fff putini caini comunitari, si aia intr-o saptaman sunt luati in adaport (avem 2).

Pe de-o parte eutanasierea e oarecum buna si pentru cainii respectivi intr-o oarecare masura. Si eu, de exemplu, daca as avea un caine ff batran si ff bolnav l-as eutanasia pentru simplul motiv sa nu-l chinui din egoismul meu. Desi nu mi se pare o practica ok, dar nici nu as vrea sa mi se chinuie cainele x ani doar pentru ca eu nu-l las sa moara.

La fel si pe strazi. Cainii oricum mor, dar nu se simte pentru ca intre timp se se inmultesc groaznic de mult. Caini calcati de masina cred ca am vazut cu totii, sau chinuiti de oameni pe strada. Mai usor si pentru caini, si pentru oameni mi se pare metoda eutanasierii, macar a cainilor bolnavi si batrani, daca tot fac ONGurile gura. Iar pe cei e raman, obligatoriu strilizati si plasati in adaposturi din tara sau din afara, pentru ca se poate, dar nu se vrea.

Eram in total dezacord cu eutanasierea, dar cand nu ai ce face, nu mai ai alta solutie.
Am fost la un moment dat in Bucuresti, am dat de haite de caini, dar erau pasnici, jucausi. Dar sigur sunt multi dintre ei care, probabil de foame sau pentru ca au fost chinuiti de oameni, sunt agresivi.
Parerea mea e ca unii caini tot din vina unor oameni devin agresivi. Dar asta e alta poveste si nu are legatura cu ce se discuta aici.
Reply With Quote