View Single Post
Vechi 10.10.2013, 16:54:20
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Cam asa se intampla cu parintii moderni,copilul isi bate joc de ei in toate felurile posibile iar ei suporta totul cu un stoicism prostesc,in numele zeului Maretul Copil.
Au ajuns sa nu-i mai educe si sa-i invete maniere elegante sau lucruri de bun simt ca sa nu cumva Doamne fereste sa le produca traume ...
D'aia isi permit sa faca tot felul de boacane ani in sir pentru ca nu sunt educati.
Iar materialul ala este un pamflet,chiar l-ati dat spre educarea maselor ?
Eu spre exemplu nu ma vad manjita cu smantana in drum spre serviciu pentru ca am autoritate si stiu cum sa o folosesc.
Nu o sa ajung ca propriul copil sa-si bata joc de mine,sa se distreze pe seama mea! Daca face asta inseamna ca va face si cu alte persoane,nu doresc ca un numar mare de persoane sa ma blameze in fiecare minut de interactiune cu minunea de fiu-miu sau fii-mea!

La fel,nu o sa intru in panica ca nu mananca si o sa incerc disperata sa indes cerealele in pepene;nu manca nu-i este foame atunci,incercam mai tarziu!
Inseamna ca este mai destept decat mine,din moment ce eu vreau sa sa-l hranesc cu asa zisele"cereale"!

Intocmai,am observat pasivitatea parintilor in locurile publice,se comporta de parca copiii aia nu le-ar apartine si nu au nici o obligatie asupra lor. Eu ii vad a pe niste parinti imaturi,nepregatiti sau needucati la randul lor.
Copiii zbiara,bat din picioare in biserica ,fac orice ca parintii sa nu-i mai ignore dar ei sunt transa,nici gand sa le arunce macar o privire sa se potoleasca sau sa iasa cu ei putin afara sa le vorbeasca;nici vorba . De ce sa piarda slujba? Cand o putem pierde si noi ceilalti cu mic si mare ,de ce sa nu suferim si noi ca el are copil suparat ???Pe principiul,eu nu mai liniste de cand am copil,nici voi sa nu mai aveti liniste!

Unii sunt chiar mandri ca progeniturile le sunt obraznice in societate si ii sustin in aceasta latura rebela,rezistenta sistemului de disciplinare.
Oricum,am o gramada de simpatie pt invatatori si profesori,vai lor saracii !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote