Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai care sunt alternativele:
1. De adoptat, nu-i adopta mai nimeni. Pe majoritatea in nici un caz
2. Pe strazi, fac foame, mor de frig, sunt schiloditi de masini, omorati de oameni disperati de agresivitatea lor sau pur si simplu sadici
3. Sa-i aduni si sa-i tii cu miile cativa ani buni intr-un spatiu de cativa metri patrati, iarasi nu cred ca asta e viata. Tie ti-ar place sa traiesti asa? De buget nu mai vorbesc.
4. Da, acelasi principiu se aplica si in tara unde locuiesti acum. Asta e motivul principal pentru care, nu ti s-a intamplat niciodata sa fii atacata de o haita de 10-20 caini.
|
Ba ironia sortii este ca AICI am fost alergata de catre caini agresivi de rasa,din aia cu stapan care omiteau sa le puna lesa si credeau ca doar ei locuiesc pe strada aia.
Mereu vad la stiri cu copii atacati de caini cu stapan,din aia agresivi de lupta,evident.
In Romania,atata timp printre maidanezi nu am avut probleme pt ca erau toti blanzi.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|